Se alla

Liberalerna Västsverige söker en ombudsman med ansvar för Göteborg

Fredag 6 september 2019

Du som söker har ett politiskt sinne, är stresstålig, serviceinriktad, gillar att jobba projektinriktat, föra samtal med väljare och har god samarbetsförmåga. Du är initiativrik, drivande, noggrann och flexibel. Självklart delar du våra liberala värderingar och Liberalernas politik.

Som ombudsman med särskilt ansvar för Göteborg kommer du att vara placerad på Liberalerna Västsveriges kansli och arbeta tillsammans med den övriga personalen på kansliet. Du kommer att arbeta nära Liberalerna Göteborgs styrelse och främst dess arbetsutskott samt Liberalernas kansli på Rådhuset. Daglig arbetsledning sker via förbundets kanslichef.

Som ombudsman kommer du att arbeta med administrativa kansliuppgifter för Liberalerna Göteborg, ha kontakt med medlemmar samt ansvara för den lokala verksamhetsutvecklingen i kommunföreningens fyra lokalavdelningar samt den övriga föreningsverksamheten i staden. Du kommer att planera och genomföra olika kampanjer. Du behärskar att hantera enklare medie- och pressfrågor samt använder sociala medier.

Erfarenhet från politiskt arbete, ekonomihantering och bokföring är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 3 månaders provanställning, med placering i Göteborg. Tjänsten tillsätts under hösten.

Ansökan och CV skickas till kanslichef Daniel Andersson, daniel@liberalerna.se, senast den 30/9. Daniel svarar även på frågor om tjänsten via 010-708 00 10.